Az MSZ EN ISO 22000 (ÉBIR) MSZT-auditor-továbbképzés programja
(online)
2022. június 29-én került sor az ÉBIR-auditorok online továbbképzésére a Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága szervezésében. Az auditortalálkozó célja a vonatkozó szabványok előírásainak ismertetésén túl az MSZT-auditorok egységes szemléletének erősítése, valamint az audittapasztalatok megbeszélése volt az alábbi program szerint:
Üdvözlés, bevezető. Összefoglaló a 2021-es évről, tájékoztató 2022-re vonatkozóan; ismertető az eljárások és a formanyomtatványok változásairól, ISO 22003:2022
(Kéki Zsuzsanna, főosztályvezető, MSZT TT)
Az élelmiszer-biztonsági kultúra iránti követelmények és a megvalósítás módszerei
(Sósné Dr. Gazdag Mária, ÉBIR vezető auditor)
Étrend-kiegészítők, élelmiszerek és speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek gyártásával kapcsolatos CCP-k, mPrP-k
(élelmiszerlánc-kategória K)
(Tóthné Dr. Veinperl Ilona, ÉBIR vezető auditor)
MSZ ISO/TS 22002-6:2022 Élelmiszer-biztonsági előfeltételi programok
6. rész: Takarmány- és állateledel-előállítás
(Szücs Viktor, tanúsítási menedzser)
Felmerült kérdések tisztázása
Zárszó
Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot
Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy
Szamosiné Dávid Izabellával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu
2022. július