Egyéb szabványosítási közlemények
SZABVÁNYOK TERVEZETT PROGRAMBA VÉTELE
A Magyar Szabványügyi Testület a következő szabványok programba vételét tervezi, melyhez várjuk mindazon szakértők jelentkezését, akik aktívan részt kívánnak venni az előirányzott szabványosítási munkában:
MSZT/MB 612 „Érzékszervi vizsgálatok és az élvezeti élelmiszerek” nemzeti szabványosító műszaki bizottság
MSZ ISO 3103 Tea. Teafőzet-készítés érzékszervi vizsgálathoz
MSZT/MB 616 „Illóolajok” nemzeti szabványosító műszaki bizottság
MSZ ISO 212 Illóolajok. Mintavétel
MSZ ISO 19332 Kamilla-illóolaj [Matricaria chamomilla L. syn. Chamomilla recutita (L.) Rauschert]
MSZT/MB 635 „Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek” nemzeti szabványosító műszaki bizottság
MSZ ISO 22095 Felügyeleti lánc. Általános terminológia és modellek
MSZ ISO/TS 22002-6 Élelmiszer-biztonsági előfeltételi programok. 6. rész: Takarmány- és állateledel-előállítás
Jelentkezési határidő: 2021. december 15.
Felvilágosítást ad: Szalay Anna, e-mail: a.szalay@mszt.hu
MSZT/MB 802 „Teljesítménytranszformátorok” nemzeti szabványosító műszaki bizottság
MSZ 15688 A villamosenergia-fejlesztő, -átalakító és -elosztó berendezések tűzvédelme
Jelentkezési határidő: 2021. december 15.
Felvilágosítást ad: Nagy Gábor, e-mail: g.nagy@mszt.hu