Üdvözöljük az MSZT webáruházban!

A webáruházban szabványt keresni a jobb oldalon lévő szabványkeresővel lehet.

Tisztelt Ügyfeleink!

A bankkártyás fizetés és az elektronikus fájlformátumban történő rendelés esetén, rajtunk kívülálló okok miatt, nem automatikusan történik a rendelés visszaigazolása és teljesítése. Sikeres díjfizetés után a megrendelésről a visszaigazolás és a szabvány(ok) együtt kerülnek megküldésre, a megrendelés napján vagy legkésőbb másnap délelőtt munkaidőben (H–CS: 8.00–16.30, P: 8.00–14.00). Kérjük Ügyfeleinket, hogyha a fenti időszakon belül nem kerül teljesítésre megrendelésük írjanak nekünk a kiado@mszt.hu e-mail-címre! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Bejelentkezés

Felhasználói név:
Jelszó:
Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a Magyar Szabványügyi Testület webáruházában, amely létrejöttét a felgyorsult 21. század igénye indokolta. Alapvető célkitűzésünk volt a fejlesztési munkában, hogy az a program, ami az adatkezelést végzi, a lehető legjobban megfeleljen a vásárlói igényeknek. Ha oldalaink böngészése közben előfordul hiányosság, kérjük türelmét és megértését és kérjük hogy jelezze! Segítségét előre is köszönjük!

Reméljük, a továbbiakban rendszeres látogatónk és vásárlónk lesz!

Üdvözlettel:
Az MSZT összes munkatársa

 

Vásárlási információ

Tudnivalók

Útmutató

Szerzői jogok

Az elektronikus formában forgalmazott szabványok használati feltételei

FELHÍVÁS!

Webáruházunk használatával kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat:

1.) E-mailen keresztül csak abban az esetben van módunk a szabványrendelésüket teljesíteni, ha a megrendelt szabvány terjedelme a beállított határértéket (5MB) nem lépi túl, és a vételárat a megrendeléskor bankkártyás fizetéssel kiegyenlítették.
Átutalással történő fizetésre csak cégeknek van lehetősége, külön szerződés megkötésével.

2.) Bankkártyás fizetéskor a számlát a megadott címre postai úton küldjük meg.

Magyar Szabványügyi Testület

Információ a jelenleg forgalmazott termékcsoportokról:
Magyar szabványok (Szabványkatalógus)

Az MSZT webáruházában csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak!

A Terméklistán a termék mellett a Részletek vagy a Kosárba feliratú gombra kattintva, a kiegészítő jellemzők megadása után (szállítási mód, mennyiség/felhasználói helyszám) a vásárolt termék betehető a Kosár-ba (ahonnan a későbbiekben bármikor ki is vehető).
A megrendelés csak a Kosár-ból indítható. A számlázási, szállítási és fizetési adatok megadása után a vásárlási feltételek elfogadásával válik teljessé a rendelés majd az elküldés.

A vásárolt termék ellenértéke három módon egyenlíthető ki:

  • utánvéttel (csak postai szállítás esetén),
  • cégek esetén (külön szerződéssel) banki átutalással,
  • bankkártyával a megrendelés leadásának pillanatában.

 

Az MSZT webáruház a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. által biztosított bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt 128 bites SSL-titkosítás védi, amennyiben az Ön által használt böngészőprogram ezt támogatja (legalább Explorer 5 vagy Netscape 4.7 verziók). Amennyiben az Ön böngészője az SSL-titkosítást nem támogatja, úgy ezen internetes bolt/áruház bankkártyás fizetési megoldását nem tudja használni.