Sikeres okiratmegújító eljárás a Villjav Kft.-nél az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ 28001:2008 szabványok alapján

A VILLJAV Kft. magyar magánszemélyek részvételével 1993-ban alakult mint Villjav Bt., majd 2000-től ennek jogutódjaként Villjav Kft.-ként folytatta tevékenységét. A cég önálló telephellyel rendelkezik Debrecenben, biztosítva a szakszerű munkavégzés megfelelő hátterét.
A szerelés területén többéves áramszolgáltatói hálózaton belüli munkavégzéshez szükséges tapasztalattal rendelkeznek mind a feszültségközeli munkavégzésnél, mind a fogyasztásmérő-cseréknél.

2004-ben vezetői döntés következtében egy új piaci terület megszerzése céljából kiterjesztette tevékenységét nyomdai szolgáltatással. A folyamatos fejlesztéshez szükséges erőforrásokat biztosítva teljes körű szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, melyhez grafikai tervezés, digitális nyomógép, plakátnyomtató, CTP, vágó plotter, fóliázó, kartonra kasírozó, hajtogató, összefűző, csomagoló és stancoló áll rendelkezésre.

Az MSZT 2003 óta megújított szerződéses kapcsolat alapján mint akkreditált tanúsító szervezet végzi feladatát.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága 3 felkészült auditorral 2017 januárjában végezte el az integrált irányítási rendszer okiratmegújító auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta. Az auditorok javaslata alapján az MSZT 2017 februárjában pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

Az sikeres átállás után a társaság integrált irányítási rendszere magában foglalja az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015, valamint az MSZ 28001:2008 szabványokban rögzített követelményeket. 

A tevékenység alkalmazási területe:
Fővállalkozás és kivitelezés az erősáramú villamos hálózat területén; komplett nyomdai és stúdiótevékenység.

Az MSZT ezúton is gratulál a VILLJAV Kft.vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres tanúsító audithoz, további eredményes munkát kíván az integrált irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot  Szalai Líviával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével  az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928  cert@mszt.hu

Források:

  1. 2017. évi auditjelentés
  2. Villjav Kft. kézikönyve és weboldala