Az MSZT új ügyfele az ULTINOUS Információtechnológiai Zrt.

Sikeresen lezajlott az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítási eljárása

Az ULTINOUS Információtechnológiai Zrt. 2017-ben alakult mesterséges intelligenciára alapozott videoanalitika-technológiát fejlesztő cég, a deep learning alapú arcfelismerő algoritmusuk első sorban kereskedelmi, biztonsági és webes alkalmazásokat támogat.
A Társaság vezetése elkötelezett az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsíttatására részint a belső igény, másrészt az ügyfeleik részéről egyre nagyobb mértékben megjelenő elvárások miatt.

A Társaság információbiztonság-irányítási rendszere magában foglalja az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabványban rögzített követelményeket.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága 1 felkészült auditorral 2018. júliusban végezte el az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítási auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta. Az auditor javaslata alapján az MSZT 2018. júliusban pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.
Az audit során az auditor erősségként az alábbiakat emelte ki: 

  • erős és jól megfogalmazott vezetői elkötelezettség;
  • a vezetői elkötelezettség jól látható a külső szakértő bevonásánál;
  • jól átgondolt informatikai rendszer;
  • be- és kilépési pontok jól átgondolt vizuális biztonsági elemekkel történő védelme.

Az MSZT tanúsítványa mellett kiadott nemzetközi elismerést biztosító IQNet-tanúsítvány bizonyítja az ULTINOUS Információtechnológiai Zrt. információbiztonság iránti elkötelezettségét. A tanúsítványok új üzleti lehetőségeket is hozhatnak a biztonságra kiemelt figyelmet fordító ügyfelek megnyerésével.

Az MSZT ezúton is gratulál az ULTINOUS Információtechnológiai Zrt. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres tanúsítási audithoz, további eredményes munkát kíván az információbiztonság-irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

Az információbiztonság-irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával, a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Radosiczky Mártával, tanúsítási menedzserrel az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2018. augusztus