Új helyre költözik a CEN-CENELEC Igazgatási Központ

2017. november 6-tól a CEN-CENELEC Igazgatási Központ eddigi helyéről (B–1000 Brüsszel, Avenue Marnix 17) új helyre költözik.

Az új címük:
Rue de la Science 23.
B–1040 Brüsszel, Belgium
Tel: +32 2 550 08 11
Fax: +32 2 550 08 19

Az új központ kifejezetten az Intelligens Munka Projekt támogatására készült, válaszul a digitális forradalom kihívásaira. Az új helyszín nagyon rugalmas és felhasználóbarát környezetet kínál, lehetővé téve az intenzívebb együttműködést és nagyobb hatékonyságot.

A bizottsági és egyéb tárgyalásoknak otthont adó új CEN-CENELEC Meeting Center átformálódott, több egymástól elválasztott és rugalmas találkozási környezetet kínál, összesen 9 kis és nagy tárgyalóteremben akár 90 résztvevő számára. Itt jegyezhető meg, hogy az MSZT modern Ybl Miklós tárgyalója 100 fő befogadására képes és további 9 (10–24 fős) tárgyaló  áll az MSZT műszaki bizottságainak és a szabványosítás rendelkezésére.

A költözés alatt a CEN, a CENELEC és a CEN-CENELEC webhelyek nem lesznek elérhetőek. A telefon- és e-mail-rendszerek is leállnak. Az e-mailes értesítéseket november 6-a után küldik újra. A költözés ideje alatt a CEN-CENELEC Meeting Center szolgáltatás sem fog működni.

Forrás: CENELEC-honlap

További információkért kérjük, keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségen:
szabvtit@mszt.hu

Kosák Gábor 
2017. november