A Sysdata PSE Kft. az MSZT új információbiztonsági irányítási rendszerre tanúsított ügyfele

Etikai alapelvük
„Vállalati irányelveik minden vezetőtől és munkatárstól megkövetelik az etikus és törvénytisztelő magatartást. Ezek az irányelvek adják az alapot munkájukhoz csakúgy, mint a munkatársaik egymás közötti és az ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolatához."

A Sysdata PSE Kft. szoftverfejlesztéssel és szoftverfejlesztési projektek teljes körű lebonyolításával foglalkozó magyarországi vállalat. Egykori anyavállalatuk, a Siemens AG Österreich, majd az osztrák Siemens Convergence Creators és más nemzetközi nagyvállalatok megbízásainak keretei között elsősorban a világpiacra dolgoznak, de információtechnológiai, szoftverfejlesztési és rendszertámogatási munkákban a hazai piacon is számottevő a jelenlétük (http://pse.hu).

A Társaság vezetése elkötelezett az információbiztonsági irányítási rendszer bevezetése és tanúsítása iránt, egyrészt belső igény miatt, másrészt előremutató lépésként az ügyfeleik igényeinek teljes körű megfelelése érdekében.

A Társaság információbiztonsági irányítási rendszere magában foglalja az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabványban rögzített követelmények teljesítését.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága 2 felkészült auditorral 2017. áprilisban végezte el az információbiztonsági irányítási rendszer tanúsítási auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta. Az auditorok javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

Az irányítási rendszer alkalmazási területe: szoftverek és informatikai rendszerek fejlesztése, nemzetközi és hazai szoftverprojektek lebonyolítása, integráció és testreszabás, üzemeltetés és támogatás, kapcsolódó informatikai tanácsadási tevékenységek során a megismert ügyféladatok és saját adatok védelme, az ügyfelek által elvárt rendelkezésre állás biztosítása.

A kiadott tanúsítványok (MSZT- és IQNet-okirat) nemzetközi elismertségéből eredően lehetőség nyílhat a Sysdata PSE Kft. számára a biztonságra figyelő/érzékeny partnerek/érdekelt felek körében új üzleti lehetőségekre.

Az MSZT ezúton is gratulál a Sysdata PSE Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres tanúsítási audithoz, további eredményes munkát kíván az információbiztonsági irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével, Szalai Líviával vagy a tanúsítási menedzserével, Radosiczky Mártával az alábbi elérhetőségen: Tel: 06/1/4566-928  cert@mszt.hu

2017. április 26.

Források:

  1. Sysdata PSE Kft. Alkalmazhatósági Nyilatkozata
  2. 2017. évi auditjelentés