Új, sikeres tanúsítási eljárás a Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft.-nél

A Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft. vezetése elkötelezett a tevékenységének folyamatos fejlesztése és a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása tekintetében. A jogszabályi környezet megváltozása miatt (energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény) a több éve működtetett minőség- és környezetközpontú integrált irányítási rendszer tapasztalatával a társaság, a jogszabályi megfelelési kötelezettség teljesítése érdekében, az MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány bevezetése mellett döntött.

A szervezet pusztaszabolcsi telephelyén a MÁV FLIRT és a TALENT típusú motorvonatok rendszeres és üzemeltetéssel összefüggő mosását, megelőző karbantartását, hibaelhárítását, javítását, valamint tisztítását, míg a szolnoki telephelyén a vasúti járművek hordműveinek, futóműveinek és forgóvázainak javítását végzi.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága három felkészült auditorral, két szakaszban, 2016 szeptemberében és novemberében végezte el az energiairányítási rendszer tanúsító, és a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer okirat-megújító auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a társaság hasznosnak ítélte és elfogadta.
Az MSZT ezúton is gratulál a Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az integrált vállalatirányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Integrált irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot  Szalai Líviával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928  cert@mszt.hu

2016. december 1.

Források:

  1. 2016. évi auditjelentés I. és II. szakasz
  2. Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft. Minőség-, környezet-, és energiairányítási kézikönyv