Az MVM BSZK Biztonsági Szolgáltató Központ Zrt. minőségirányítási rendszerének sikeres tanúsítási auditjával az MSZT ügyfélköre tovább bővült

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. úgy határozott, hogy biztonsági szolgáltatási tevékenységét önálló társaságba szervezi ki, ennek eredményeként került megalapításra 2014. július 25-én az MVM BSZK Biztonsági Szolgáltató Központ Zrt. (továbbiakban MVM BSZK Zrt.).

Az MVM BSZK Zrt. fő feladata az MVM Csoport biztonsági feladatainak teljes körű, magas színvonalú és költséghatékony ellátása. A Társaság középtávú célként rögzítette, hogy a felhalmozott tudás és referencia alapján cégcsoporton kívüli partnerek részére is szolgáltatást nyújtson a későbbek során.

Az MVM BSZK Zrt. vezetése elkötelezett a tevékenységének folyamatos fejlesztése és a magas szolgáltatási színvonal biztosítása mellett, ezért az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetéséről és tanúsíttatásáról határozott.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága 2 felkészült auditorral 2015 áprilisában  végezte el az irányítási rendszer tanúsító auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta. Az auditorok javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

A minőségirányítási rendszer tanúsított alkalmazási területe a következő:

Személy- és vagyonvédelem; távfelügyeleti tevékenység; biztonságtechnikai rendszerek tanácsadása, kiépítése, üzemeltetése, karbantartása és oktatása; elektronikus adatok helyreállítása, végleges törlése, elektronikus adathordozók fizikai megsemmisítése, adatmegőrzés, valamint malware-elemzés.

Az MSZT ezúton is gratulál az MVM BSZK Zrt. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres tanúsító audithoz, további eredményes munkát kíván a minőségirányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével, Szalai Líviával vagy a főosztályvezető-helyettesével, Kéki Zsuzsannával az alábbi elérhetőségen:
Tel.: 06/1/4566-928  cert@mszt.hu

2015. május 29.

Források:

  1. Az MVM BSZK Biztonsági Szolgáltató Központ Zrt. kézikönyve
  1. 2015. évi auditjelentés