MINŐSÉG


A minőségirányítással foglalkozó szabványok alkalmazása elősegíti a termékek (beleértve a szolgáltatásokat) vevők által elvárt minőségét és a vevői elégedettség növelését. A minőségirányítási rendszerek a minőség szempontjait a vállalatok egészére kiterjesztve alkalmazzák, biztosítva a folyamatok áttekinthetőségét és tudatos fejlesztését.

Minőségügyi megbízott (MIR MB)

A képzés célja: a minőségirányítási rendszer (MIR) kialakításában, működtetésében és fejlesztésében részt vevők felkészítése a rész- és dokumentálási feladatok elvégzésére, a minőségirányítási vezető munkájának támogatására, illetve a kis- és közepes vállalkozások minőségirányítási rendszerének működtetésére.

Ajánljuk: olyan vállalatok, intézmények és szervezetek közép- és felsővezetőinek, minőségügyi szakembereinek és vezetőinek, leendő minőségügyi megbízottainak, amelyek kiépíteni vagy tökéletesíteni kívánják a minőségirányítási rendszert.

A jelentkezés feltétele: középfokú végzettség

Sikeres vizsga esetén megszerezhető: az MSZT által kiállított – Minőségügyi megbízott – oklevél.


Témakörök:

  • a MIR kialakulása, az MSZ EN ISO 9001 követelményei, a MIR kiépítése
  • a MIR alapelvei
  • MIR-dokumentáció, a dokumentáció felépítése és a MIR működtetése
  • szituációs gyakorlatok (MIR)


Hivatkozási szám: 1/2014
Időtartam: 2,5 nap + vizsga
Időpont: 2014. március 31-április 2.
Részvételi díj: 65 000 Ft/fő + áfa
Vizsgadíj: 12 000 Ft/fő + áfa


Ennek a modulnak a sikeres elvégzése szükséges a minőségirányítási rendszermenedzserek igény esetén megtartott képzésének elvégzéséhez. Ha azonban csak minőségirányítási rendszermenedzseri képesítést kíván szerezni, a minőségügyi megbízotti vizsgát nem szükséges letenni.

Jelentkezési lap