Az MSZT új ügyfele, minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer tanúsítása területén, a

A rendkívül erős helyi verseny egyre inkább arra kényszerítette és ma is kényszeríti a vállalatokat, hogy minőségi szolgáltatásokat állítsanak elő, figyelembe véve a környezeti viszonyokat és a társadalmi elvárásokat.

A minőségirányítási rendszer biztosítja a cégen belüli folyamatok áttekinthetőségét és a tevékenységek észszerű dokumentálhatóságát, valamint a folyamatszemléletű megközelítés alapján lehetővé teszi a folyamatok napi irányíthatóságát, felügyeletét a folyamatokhoz tartozó kritériumok meghatározásával.
A környezetközpontú irányítási rendszer bevezetése és működtetése elősegíti a természeti erőforrások megóvását, a szennyezések és kockázatok csökkentését, a dolgozók és a környéken lakók egészségének megőrzését.

A Lajta Facility Kft. törekszik a megrendelői és munkatársai elégedettségének folyamatos növelésére, mindemellett céljuk még a jövő nemzedék életfeltételeinek megőrzése, a természeti környezet fenntartása, a környezet védelme és javítása.
Ezért a szervezet a szolgáltatásai területén a környezetvédelmi teljesítményük fokozásával hozzá kíván járulni a fenntartható fejlődés biztosításához, az élet minőségének javításához, a környezet állapotának megőrzéséhez, a globális és lokális környezetvédelmi elvárások követelményeinek kielégítéséhez.

A szervezet a jövőképéhez igazítva 2018-ban az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok szerint tanúsítatta integrált irányítási rendszerét.
A Magyar Szabványügyi Testület az auditot két szakaszban két jól felkészült és kompetens auditorral folytatta le.

A szervezet integrált irányítási rendszerének alkalmazási területe:
Vagyonvédelmi tevékenység és takarítás

A tanúsítási auditon erősségként került rögzítésre:

  • a vezetőség és munkavállalók elkötelezettsége;
  • a munkatársak személyi anyagainak nyilvántartása, kezelése;
  • szabályozott folyamatok (jól használható folyamatszabályozók);
  • a munkavállalók szakmai ismeretei.

Az auditorok javaslata alapján 2018 szeptemberében az MSZT pozitív döntést hozott az MSZT- és IQNet-tanúsítvány kiadásáról, melyhez ezúton is gratulálunk a Lajta Faciltiy Kft. vezetőinek és munkavállalóinak.

További eredményes munkát kívánunk az integrált irányítási rendszerük működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Forrás:

  • Lajta Facility Kft. – Integrált Kézikönyv
  • 2018. évi auditjelentés I. és II. szakasz

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével, vagy Szamosiné Dávid Izabellával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2018. november