https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQVUkK-wHvpIAARXzdNNpQFPTHq9UMVNpOP1HuMpX_jtNFI8ExzIdegen nyelvű képzés a rendszerszabványok változásairól

Bizonyára értesültek már az ISO 9001 és ISO 14001 rendszerszabványok felülvizsgálatának sikeres előrehaladásáról, talán pont a friss híreinkből, hírlevelünkből.

(Hírek a legfontosabb irányítási rendszerszabványok felülvizsgálatáról. I. rész: ISO 9001)
(Hírek a legfontosabb irányítási rendszerszabványok felülvizsgálatáról. II. rész: ISO 14001)

Felismerve a zökkenőmentes átállás fontosságát és az alapos felkészülés szerepét a sikerekben, a Magyar Szabványügyi Testület kidolgozott egy, a szabványosítási munka tapasztalatait és a tanúsítási szolgáltatások gyakorlatát ötvöző, rugalmas, interaktív képzési tematikát angolul is, melyet már azoknak a multinacionális partnereinknek is tudunk ajánlani, akiknek munkanyelve jellemzően az angol.

A képzés tartalmazza a legfontosabb várható változások ismertetését, az új szerkezetet, a hangsúlyos pontok kiemelését, az új szabványokra való átállás ütemezését, illetve a beérkezett szavazatok alapján előre tudja jelezni a még várható kiegészítéseket, módosításokat is.

Az eddigi tapasztalok, visszajelzések a már elvégzett képzéseink hasznosságát igazolták. Válassza az Ön vállalata is a cégcsoport, nemzetközi szervezet minőségi felkészülésének helyszínéül Magyarországot az MSZT segítségével.

További részletekért, információkért forduljon bizalommal az MSZT munkatársaihoz az oktatas@mszt.hu címen.