Sikeres új környezetközpontú tanúsítási eljárás a Hőtechnika Kőolajipari Kemenceépítő Kft.-nél

A 1993-ban alapított, jelenleg Százhalombattán működő szervezet nagy tapasztalattal rendelkezik a petrolkémiai ipar területén előforduló acélszerkezeti, tűzálló-falazati munkák, technológiai csővezeték-építés, valamint nyomástartó edények gyártása és az ezekhez kapcsolódó állványozási feladatok területén, illetve az erőművi, alumíniumipari és hulladékmegsemmisítő berendezések telepítésében, javításában, karbantartásában is.

A szolgáltatásaik fejlesztése érdekében 1998 óta folyamatosan fenntartják minőségirányítási rendszerüket és fejlesztik működésüket. Felelős vállalatként az idei év során, az új szabványra való áttérés mellett, környezetközpontú irányítási rendszerük tanúsíttatása mellett is döntöttek.

Az MSZT két auditora áprilisban végezte el a szervezet minőségirányítási rendszerének okiratmegújító, egyben az új szabványra vonatkozó áttérési, valamint a környezetközpontú irányítási rendszerének tanúsítási auditját.

Az auditorok erősségként az alábbi megállapításokat tették:

  • A vezetőség aktív részvétele az irányítási rendszerekkel kapcsolatos feladatok ellátásában
  • MIR és KIR rendszerek együttes szabályozása
  • Vevők ismerete és folyamatos kapcsolattartás
  • Jelentős infrastruktúra, az eszközpark folyamatos fejlesztése (egyedülálló eszközpark)
  • Folyamatok nyomon követése

A Magyar Szabványügyi Testület a Hőtechnika Kőolajipari Kemenceépítő Kft.-t aranyoklevéllel jutalmazta a minőségirányítással kapcsolatos elkötelezettségének elismeréseként, mivel irányítási rendszerüket kiválóan, eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat 12 éven keresztül fenntartották.

Az MSZT ezúton is gratulál a Hőtechnika Kőolajipari Kemenceépítő Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván az irányítási rendszerek működtetéséhez és fejlesztéséhez.
 


Az Aranyoklevél


Források:

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatotKéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagySzamosiné Dávid Izabellával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2018. június