Felhívás
Bioüzemanyagos motorvizsálatok végrehajtásához és beszerzésekhez keres szakértőt az MSZT

Az Európai Bizottság támogatásával, a CEN/TC 19 Gáz- és folyékony halmazállapotú üzemanyagok, kenőanyagok és rokon termékek kőolajból, szintetikus vagy biológiai eredetű anyagokból európai műszaki bizottság fizetett vizsgálói csoportot hozott létre az E20/25 üzemanyagok keverésének vizsgálatához.
A korábban ugyancsak közzétett munkacsoport összeállítására és a jelen szakaszra is vállalkozások vagy jogi személyiséggel rendelkező vállalkozók pályázhatnak.
A munkacsoport sikeresen létrejött, most újabb pályázatban keresnek vállalkozókat az üzemanyag és gépjárművek beszerzésének, bérlésének lebonyolítására, a járművek előkészítésére és a munkacsoporttal való egyeztetésre.

A  projektcsoport célja, hogy a jövőben gyártott Euro 6c  technológiájú járművek érzékenységét vizsgálják a E20/25 üzemanyagok keverésére és meghatározzák az Autó-Olaj-Etanol program részeit.  A projekt tartalmazza az üzemanyagok és etanol beszerzését, keverését, tárolását, valamint minták kiküldését az előre meghatározott vizsgáló laboratóriumoknak. A projekt az EU H2020 kutatásfejlesztési programhoz kapcsolódik.

A munka angol nyelven fog zajlani, tehát a szakmai és szabványosítási ismeretek mellett a nyelvtudás is alapkövetelmény.

Az MSZT szakértőinek, tagjainak is elérhető ez a lehetőség, további részletekért, díjszabásért, a követelmények és pályázati anyagok megtekintéséhez kérjük, hogy keresse Krantz Domokos főosztályvezető-helyettest a Szabványosítási Titkárságon, a szabvtit@mszt.hu címen, legkésőbb 2017. május 23-ig.

2017. május