Felhívás
Elektronikus számlázási szakértőt keres az MSZT

Az Európai Bizottság támogatásával, a CEN/TC 434 Elektronikus számlázás európai műszaki bizottság fizetett szakértői csoportot hoz létre abból a célból, hogy a még kidolgozás alatt lévő európai szabvány (EN) gyakorlati felhasználását vizsgálja. A szakértők kiválasztását a holland titkárságú műszaki bizottság végzi.

A projektcsoport feladatai az alábbiak lesznek:
Európai dokumentum kidolgozása műszaki jelentés (TS) formában, az alábbi tartalommal:

  • A kidolgozás alatt lévő prEN 16931szabványról a megbízás alapján hatásvizsgálatot kell végezni, kiemelve a végfelhasználók általi gyakorlati alkalmazás aspektusait, beleértve a vizsgálatok kidolgozását a szemantikai adatmodell 4 szintaktikai megjelenítésével, a vizsgálatok végrehajtását, webkonferenciák szervezésében való közreműködést és az eredmények szabványos formába öntését.

A projekt átfutási ideje a megkezdéstől számított 10 hónap. A munka angol nyelven fog zajlani, tehát a szakmai és szabványosítási ismeretek mellett a nyelvtudás is alapkövetelmény.

Az MSZT szakértőinek is elérhető ez a lehetőség, további részletekért, díjszabásért, a követelmények és pályázati anyagok megtekintéséhez kérjük, keresse Krantz Domokos főosztályvezető-helyettest a Szabványosítási Titkárságon, a szabvtit@mszt.hu címen, legkésőbb 2016. április 27-ig.

2016. április