Az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek (ÉBIR) szinten tartó képzése
(MSZ EN ISO 22000:2018)

A képzés célja: elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkező ÉBIR-vezetők, auditorok, belső auditorok, HACCP-rendszergazdák és élelmiszer-biztonsággal foglalkozó szakemberek, felügyelők konzultációval egybekötött felkészítése az MSZ EN ISO 22000:2018 szerinti új követelményekre, a változásokra, a szabvány alkalmazásával kapcsolatos ismeretekre.

Ajánljuk: élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek működtetésében, belső/harmadik fél általi auditjában vagy hatósági ellenőrzésekben közreműködő szakembereknek.

Megszerezhető: az MSZT által kiállított – Az MSZ EN ISO 22000:2018 alkalmazására sikeresen felkészült – oklevél.

Korábban megszerzett ÉBIR-vezető, auditor, belső auditor vagy megbízott képesítést igazolók számára: az MSZT által kiállított –MSZ EN SO 22000:2018 alkalmazására sikeresen felkészült ÉBIR-vezető, auditor, belső auditor vagy megbízott – oklevél, illetve az MSZT-tanúsítvány érvényességének meghosszabbítása, vagy az MSZT által kiállított látogatási oklevél.

Témakörök:

  • Az IR-szabványok közös szerkezete, az ÉBIR-t támogató szabványosítási munka, áttérés az SMZ EN ISO 22000:2018-ra
  • Az MSZ EN ISO 22000:2018 szabvány értelmezése:
    • A fő változások összefoglalása
    • A szervezet környezete, az alkalmazási terület meghatározása, folyamatszemlélet alkalmazása, kockázatok és lehetőségek kezelése – gyakorlati példákkal
    • Teljesítményértékelés, fejlesztés, a működés támogatása, a dokumentálási követelmények, a működéssel kapcsolatos követelmények – gyakorlati példákkal
  • Az MSZ EN ISO 19011:2018 szerinti belső audit
  • Esettanulmány feldolgozása
  • A kockázatkezelési technikák az ÉBIR területén
  • Konzultáció az előadókkal
  • Vizsga

Hivatkozási szám: 13/2019
Időtartam: 1 nap (6 óra) + vizsga
Időpont: 2019. március 4. és 2019. május 9.
Részvételi díj: 29 000 Ft/fő + áfa
Vizsgadíj: 6 000 Ft/fő + áfa

A képzés résztvevői 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg:
MSZ EN ISO 22000:2018Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek. Az élelmiszerláncban részt vevő szervezetekre vonatkozó követelmények
(ISO 22000:2018)

A befizetett résztvevők az előadások anyagát megkapják.

Jelentkezési lap