Az MSZT új ügyfele – az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsításának területén – a Bipros Szolgáltató Kft.

A Bipros Szolgáltató Kft. bérszámfejtési szolgáltatásokat és egyéb adminisztratív szolgáltatást nyújt a cégek üzleti tevékenységéhez. Tagjai képzett bérszámfejtési szakemberek, akik a Deloitte nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégnél átfogó szakismereteket szereztek és ezt a hozzáadott értékű tudást nyújtják ügyfeleik legbonyolultabb bérszámfejtési problémainak megoldására. Az elektronikus információk és az informatikai rendszerek jelentős szerepet játszanak a kulcsfontosságú üzleti folyamataik támogatásában.

A Társaság ezeknek a stratégiai feladatoknak az ellátására, az MSZ ISO/IEC 27001:2014 alapján vezette be az információbiztonság-irányítási rendszert.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága 2 felkészült auditorral 2019 januárjában végezte el az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítási auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta. Az auditcsoport vezető javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.
Az audit során az auditorok erősségként az alábbiakat emelték ki: 

  • erős és jól megfogalmazott vezetői elkötelezettség;
  • információbiztonsági célok meghatározása és mérése;
  • szolgáltatások nyújtása során fokozott jogszabálykövetés;
  • gyors reagálás a vevői igényekre;
  • korábban szerzett szakmai tapasztalatok vezető könyvvizsgáló nemzetközi cégnél.

Az MSZT tanúsítványa mellett kiadott nemzetközi elismerést biztosító IQNet-tanúsítvány bizonyítja a Bipros Szolgáltató Kft. információbiztonság iránti elkötelezettségét. A tanúsítványok új üzleti lehetőségeket is hozhatnak a biztonságra kiemelt figyelmet fordító ügyfelek megnyerésével.

Az MSZT ezúton is gratulál a Bipros Szolgáltató Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres tanúsítási audithoz, további eredményes munkát kíván az információbiztonság-irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Források:

  • Bipros Szolgáltató Kft. ISMS kézikönyv
  • 2019. évi auditjelentés
  • www.bipros.hu

Az információbiztonság-irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Radosiczky Mártával, az MSZT Tanúsítási Titkárság tanúsítási menedzserével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2019. március