Lezajlott a BIOCO Magyarország Kft. integrált irányítási rendszerének harmadik okiratmegújító eljárása

A BIOCO Magyarország Kft. 1997 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkezik, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok, stb.) gyártásával, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkoznak.

A BioCo által gyártott termékek fejlesztésénél különös figyelmet fordítanak a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek alapján termékeik összetétele is elsősorban a hazai igények alapján készül.
Termékeik fejlesztését, a magas minőséget szem előtt tartva, kutatókkal együttműködve végzik.

A szervezet vezetése elkötelezett tevékenységének folyamatos fejlesztése és a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása tekintetében, ezért döntöttek az MSZ EN ISO 22000:2005 szerinti élelmiszer-biztonsági és a CAC/RCP Recommended International Code of Practice GMP-rendszerük integrált működtetése és tanúsíttatása mellett. Az MSZT Tanúsítási Titkársága 2007 óta megújított szerződéses kapcsolat alapján végzi feladatát.

Az integrált irányítási rendszer alkalmazási területe:

  • Étrend-kiegészítők, élelmiszerek és speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek gyártása, előállítása, csomagolása és forgalmazása.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága 2 felkészült auditorral végezte el az irányítási rendszer okiratmegújító auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta. Az auditorok javaslata alapján az MSZT 2016 augusztusában pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

Az MSZT ezúton is gratulál a BIOCO Magyarország Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres okiratmegújító audithoz, további eredményes munkát kíván az integrált vállalatirányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével Szalai Líviával vagy a  főosztályvezető-helyettesével Kéki Zsuzsannával az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

2016. szeptember 5.

Források:

  1. BIOCO Magyarország Kft. kézikönyve
  2. 2016. évi auditjelentés