Az MSZT új ügyfele a Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. 

Sikeres volt az információbiztonsági irányítási rendszer tanúsítása

A Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. 1991 óta végzi ügyfelei részére különböző számlakivonatok, ügyféldokumentumok, reklámnyomtatványok és DM küldemények gyártását. Rendszerük kialakításánál alapvető szempont volt a munkafolyamatok maximális nyomonkövethetősége mellett a lehető legnagyobb adat- és üzembiztonság megteremtése.

Megalakulása óta a Drescher Magyarországi DM Kft. az üzleti direct mailing terület egyik piacvezető cégévé vált Magyarországon. A nagy tömegű, megszemélyesített, papíralapú küldemények (jellemzően számlák, kivonatok, marketinglevelek) nyomtatásában és kiküldésében felhalmozott tapasztalatuk nagy biztonságot nyújt ügyfeleik számára. Céljuk, hogy ügyfeleiknek ne csak hagyományos területen, hanem az ehhez kapcsolódó szolgáltatások terén is teljes megoldást biztosíthassanak. Ennek érdekében került kialakításra az elektronikus számlakiküldés támogatása.

Egy információvédelemmel foglalkozó vállalattal szemben különösen jogos elvárás, hogy ügyfeleinek bizalmas információi és adatai maximális védelemben részesüljenek. A Társaság vezetése elkötelezett az információbiztonsági irányítási rendszer tanúsíttatására a Magyar Szabványügyi Testület iránt, melyre a belső igény, másrészt az ügyfelei részéről egyre nagyobb mértékben megjelenő elvárás miatt is szükség volt.

A Társaság információbiztonsági irányítási rendszere magában foglalja az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabványban rögzített követelményeket.

Az irányítási rendszer alkalmazási területe:
direct mailing, informatikai és nyomdai szolgáltatások, valamint ezekkel kapcsolatos kereskedelmi tevékenység; a szolgáltatások végrehajtása során az ügyfél és saját adatok védelme és a szolgáltatások folyamatos rendelkezésre állásának biztosítása.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága két felkészült auditorral 2016 novemberében és decemberében végezte el az információbiztonsági irányítási rendszer tanúsítási auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta.
Az auditorok javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadására vonatkozólag.

Az MSZT ezúton is gratulál a Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres tanúsítási audithoz, további eredményes munkát kíván az irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Információbiztonság-irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével, Szalai Líviával vagy a tanúsítási menedzserével, Radosiczky Mártával az alábbi elérhetőségen: Tel: 06/1/4566-928  cert@mszt.hu

2017. február

Források:

  1.  Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. honlapja és kézikönyve
  2. 2016. évi auditjelentés