Az MSZT-AKADÉMIA őszi hírei

SZAKMAI FÓRUM – Az építési termékek károsanyag-kibocsátásának értékelése. Milyen hatásai lesznek az új európai szabványok megjelenésének?

Jeroen Bartels, a CEN/TC 351 Építési termékek. A veszélyes anyagok kibocsátásának értékelése műszaki bizottság elnöke fogja bemutatni a bizottságban készülő szabványokat és azt, hogy bevezetésük milyen változásokat hoz a gyártók és a bejelentett szervezetek számára. A szakmai fórum 2017. november 30-án 10:00 órakor kezdődik és a befizetett résztvevők 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg Az építési termékek CE-jelölése lépésről lépésre című kiadványt.

Tervezett program
Jelentkezési lap

A szakmai fórummal kapcsolatban további tájékoztatást ad:
Szendy Csabáné, e-mail-cím: m.szendy@mszt.hu

SZAKMAI FÓRUM – Az új élelmiszer-mikrobiológiai vizsgálati szabványok bemutatása

Az MSZT 2017. december 7-én 10:00 órakor Az új élelmiszer-mikrobiológiai vizsgálati szabványok bemutatása címmel szakmai fórumot szervez az elmúlt hónapokban magyar nyelven megjelent nemzetközi szabványok témájában, amelynek befizetett résztvevői 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a szabványokat.

Tervezett program
Jelentkezési lap

A szakmai fórummal kapcsolatban további tájékoztatást ad:
Kurucz Csilla, e-mail-cím: cs.kurucz@mszt.hu

KÉPZÉSEINK

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság (MEBIR) szinten tartó képzése

(MSZ/T ISO/DIS 45001.2:2017)

Időpont: 2017. november 21.

Az MSZT 2017. október 1-jén kiadta a készülő nemzetközi MEBIR-szabvány tevezetét magyar nyelven. A tervezetben a legfontosabb követelmények már megfogalmazódnak és túl sok változás várhatóan nem lesz a végleges szabványban (ISO 45001). Az MSZ 28001-et tehát hamarosan helyettesíteni fogja az MSZ ISO 45001. A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszere új szabványának megismertetését és az áttérés elősegítését célozza ez a képzés, amelyet ajánlunk minden irányítási rendszerben dolgozó, de különösen MEBIR-megbízottak, belső auditorok, menedzserek, auditorok, valamint a munkabiztonságban, foglalkozás-egészségügyben és munkahigiénia területén jártas szakemberek, továbbá munkavédelmi felügyelők figyelmébe.

Az MSZ EN 15224:2017 szerinti változások. Összevont minőségirányítási felkészítő és szinten tartó képzés egészségügyi szolgáltatók számára

Új időpont: 2017. november 28.

Megjelent az MSZ EN 15224:2017 Minőségirányítási rendszerek. Az EN ISO 9001:2015 az egészségügyi ellátásban új, magyar nyelvű kiadása, amely az előző kiadáshoz képest számottevő változásokat tartalmaz. A képzés ezekről a változásokról ad felkészítést az egészségügyi ellátást nyújtó szervezetek minőségirányítási rendszerének kiépítésében, működtetésében, fejlesztésében, ellenőrzésében és auditálásában részt vevők számára.

Az MSZT képzéseinek és szakmai fórumainak befizetett résztvevői kedvezménnyel vásárolhatják meg a témához kapcsolódó szabványokat.

Az MSZT képzéseiről, szakmai fórumairól érdeklődni a 06 1 4566 925 telefonszámon, jelentkezni a honlapunkon (www.mszt.hu) elérhető, értelemszerűen kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lap  oktatas@mszt.hu címre történő megküldésével lehet.