Az MSZT-AKADÉMIA hírei

SZAKMAI FÓRUM

A kisfeszültségű kapcsoló- és vezérlőberendezések szabványsorozat változásai (MSZ IEC/TR 61439-0) és alkalmazási tapasztalatai
Időpont: 2018. június 5. (kedd), 10:00 – 14:50
A fórum célja:
A felhasználó és a gyártó együttműködésének gördülékenyebbé tétele érdekében az új MSZ IEC/TR 61439-0 ismertetése, valamint a kisfeszültségű kapcsoló- és vezérlőberendezésekre vonatkozó szabványsorozat további részeinek alkalmazása során szerzett tapasztalatok megosztása.
A résztvevők a Szabványmegrendelő lapon felsorolt szabványokat 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg.
A szakmai fórum tervezett programja, a jelentkezési lap és a szabványmegrendelő lap e linkre kattintva elérhető.
Szakmai kérdésekben Kosák Gábor szabványosító menedzser ad felvilágosítást.     
e-mail: g.kosak@mszt.hu; tel.: 456-6871

Amennyiben a szakmai fórum felkeltette érdeklődését, a honlapunkon elérhető jelentkezési lap oktatas@mszt.hu vagy az e.eitnerne@mszt.hu e-mail-címre történő megküldésével szíveskedjen jelezni részvételi szándékát.

KÉPZÉSEK

AZ MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szerinti változások
Összevont felkészítő és szinten tartó képzés vizsgáló- és kalibrálólaboratóriumok számára
Időpont: 2018. május 31., június 14. és június 18.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a vizsgáló- és kalibrálólaboratóriumok számára szervezett felkészítő és szinten tartó képzést két új időpontban, 2018. június 14-én és 2018. június 18-án is megtartja az MSZT. Az új jelentkezéseket azonban már csak 2018. június 18-ára tudjuk fogadni! Tovább

Energiairányítási felkészítő és szinten tartó
Összevont energiairányítási felkészítő és szinten tartó képzés az ISO/DIS 50001:2017 alapján
Időpont: 2018. május 23.
Ajánljuk: EIR-megbízottak, rendszermenedzserek, belső auditorok, auditorok és energetikai szakreferensek, illetve energetikai auditorok számára.
Sikeres vizsga esetén megszerezhető: a korábban megszerzett EIR belső auditori vagy menedzseri képesítést igazolók számára az MSZT által kiállított – Az ISO 50001:2011 alkalmazására sikeresen felkészült belső auditor – oklevél, valamint az EIR rendszermenedzseri tanúsítványok érvényességének meghosszabbítása.

Nem villamos robbanásbiztos berendezések
Időpont: 2018. június 7.
Ajánljuk: a robbanásbiztos berendezéseket üzembe helyező, üzemeltető, ellenőrző, karbantartó, felülvizsgáló személyek számára.
A jelentkezés feltétele: a 21/2010 NFGM rendelet szerinti robbanásbiztonság-technikára vonatkozó vagy azzal egyenértékű kompetencia (kezelő, karbantartó, vezető), robbanásbiztos berendezés gyártója, robbanásbiztos technológia üzemeltetője, karbantartó vagy javító.
Sikeres vizsga esetén megszerezhető: az MSZT által kiállított oklevél, mellyel igazoljuk, hogy a résztvevő a robbanóképes közegekben használt nem villamos berendezések új szabványainak alkalmazására felkészült.

MSZT_AKADEMIA

Az MSZT képzéseinek és szakmai fórumainak befizetett résztvevői kedvezménnyel vásárolhatják meg a témához kapcsolódó szabványokat.

Az MSZT képzéseiről, szakmai fórumairól érdeklődni a 061 4566 925 telefonszámon, jelentkezni a honlapunkon (www.mszt.hu) elérhető, értelemszerűen kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lap  oktatas@mszt.hu címre történő megküldésével lehet.