Az MSZT 2016. májusi rendezvényei

2016. május 5-én az MSZT-ben és 2016. május 25-én kihelyezett formában, összesen 40 fő részvételével ismét sikeres MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti változásokra felkészítő szinten tartó képzéseket rendeztünk. Hallgatóink különösen nagyra értékelték az interaktív előadásokat, a gyakorlati példákat, a közös feladatmegoldásokat, és szívesen részt vennének még a kockázatkezelést, -elemzést bővebben bemutató előadásainkon, képzéseinken is.

Ősszel folytatjuk…

2016. május 9. és 12. között az MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány alapján Energiairányítási rendszermenedzser képzést tartottunk. A képzés során az előadó sikeresen készítette fel a résztvevőket az energiairányítási rendszerek kiépítésére, továbbfejlesztésére, hatékony működtetésére és irányítására, ezen belül olyan energiapolitikai célok kidolgozására, bevezetésére, amelyek figyelembe veszik a jogszabályi követelményeket és a jelentős energetikai szempontokat. A 4 napos képzés végén a 14 fő résztvevő sikeres vizsgát tett és 5 évig érvényes Energiairányítási rendszermenedzser MSZT-tanúsítványt kapott. A tanúsítványok a vizsgaszabályzat szerinti feltételek teljesítése esetén meghosszabbíthatók.

Az MSZT 2016 őszén is szervez energiairányítási rendszermenedzser képzést, amelynek pontos időpontjáról a www.mszt.hu honlapon lehet tájékozódni. A képzésre a kitöltött és cégszerűen aláírt jelentkezési lap oktatas@mszt.hu címre történő megküldésével lehet jelentkezni.

Már második alkalommal tartottuk meg 2016. május 17-én Az EU-piacra jutás feltételei, CE-jelölés. Rádiófrekvenciás mérések és eljárások képzést 12 fő részvételével a rádióberendezéseket és távközlő végberendezéseket tervező, előállító, telepítő, felhasználó és forgalmazó szervezetek szakemberei számára. A képzés során a témakör elismert szakembere a rádióberendezések és távközlő végberendezések sikeres piacra juttatására és üzembe helyezésére vonatkozó Európai Uniós műszaki szabályozásnak, a kapcsolódó szabványoknak és a CE-jel alkalmazási feltételeinek ismertetése mellett még gyakorlati mérési bemutatót is tartott. Az egynapos képzés elvégzéséről a résztvevők az MSZT által kiállított oklevelet kaptak.

2016. május 30. és június 1. között az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványon alapuló Környezeti belső auditor képzésen vehettek részt az érdeklődők. A képzést záró sikeres vizsga alapján Környezeti belső auditor oklevelet állítottunk ki 13 fő részére.
Köszönjük a rendezvényeinkkel kapcsolatban megfogalmazott véleményeket, észrevételeket, amelyeket figyelembe véve az MSZT folyamatosan fejleszti képzéseit a résztvevők elégedettségének növelése és a képzések/szakmai fórumok színvonalának emelése érdekében.

Az I. félév utolsó szakmai fóruma:

A nyári időszak előtt az „Energetikai létesítmények tervezése és létesítése az MSZ EN 61936-1 szerint" című szakmai fórumon lehet még részt venni 2016. június 17-én.

Az Ön jelentkezését is várjuk a jelentkezési lap megküldésével.

A II. félévben megrendezendő képzésekről és szakmai fórumokról átfogó és részletes tájékoztatásért rendszeresen keresse fel az MSZT honlapját.
A képzések, szakmai fórumok megrendezésével kapcsolatban tájékoztatást ad Eitnerné Horváth Erika a következő elérhetőségeken: oktatas@mszt.hu; tel.: 061 4566 925.