2017. november 29. – Auditor-továbbképzés

Az MSZT elismeréssel honorálja azok tevékenységét, akik egy-egy területen magas szintű szakmai tevékenységet végeznek és elkötelezettek az MSZT iránt. Ennek szellemében ebben az évben a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerek (MEBIR) tanúsításának terén olyan szakember kapta az elismerést, aki kimagasló vezető auditori tevékenységet végzett az elmúlt 16 év alatt:

  • a partnercégek MEBIR-rendszerének tanúsítási, illetve felügyeleti auditjaiban;
  • az auditor-továbbképzéseken való rendszeres részvételével, illetve az MSZT Oktatási Központja által szervezett képzéseken előadóként;
  • illetve segítette a witness auditok eredményes megvalósítását.

Tevékenysége során nagymértékben elősegítette az MSZT tanúsítási jó hírnevének megőrzését, hozzájárult üzleti sikereihez, az MSZT tanúsítási tevékenységének elterjesztéséhez.

A díjhoz gratulálunk Dr. Váró Györgynek, az MSZT vezető auditorának és további jó egészséget kívánunk!


Pónyai György az MSZT ügyvezető igazgatója (jobbról), Dr. Váró György az MSZT vezető auditora (középen) és Kéki Zsuzsanna az MSZT Tanúsítási Titkárságának főosztályvezetője (balról)

 


Elismerő
emlékplakett és oklevél


Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével, vagy Szamosiné Dávid Izabellával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu