A 2014. évben adományozott aranyoklevelek tanúsított ügyfeleink számára

A Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) 2008 óta aranyoklevéllel ismeri el tanúsított partnerei irányítási rendszerekkel kapcsolatos elkötelezettségét. A kitüntetést azok a cégek kaphatják, amelyek irányítási rendszerüket kiválóan és eredményesen működtetik, fejlesztik és a Magyar Szabványügyi Testületnél a tanúsítványukat több mint 12 éven keresztül folyamatosan fenntartják.

Az MSZT a Tanúsítási Titkárságot 1995-ben hozta létre, amely belső és külső auditorokkal látja el a tanúsítási tevékenységét. 1998-ban felvételt nyert a Tanúsító Szervezetek Nemzetközi Hálózatába (IQNet), annak teljes jogú tagja. Az IQNet a legkiválóbb nemzeti tanúsító szervezeteket tömörítő svájci székhelyű szervezet, országonként általában csak egy tagja lehet.

E hosszú időszak alatt számos olyan szervezettel kerültünk kapcsolatba akik, mint irányítási rendszereket tanúsítót az MSZT-t választották és a kijelölt kompetens auditorokkal együtt közösen munkálkodtak az irányítási rendszerek elismertségének megerősítésében.
Az aranyoklevelek adományozásával nem titkolt célunk, hogy köszönetet mondjunk ezen elkötelezett szervezeteknek és ösztönözzük minden tanúsított ügyfelünket arra, hogy a változó körülményekhez igazodva az irányítási rendszerek eredményességének eléréséért együtt dolgozzunk továbbra is.

2014-ben tovább növekedett azon szerveztek száma, akik elnyerték az MSZT által kiadott aranyokleveleket és bízunk e tendencia 2015-ös folytatásában is.

Aranyoklevél általi elismerésben részesültek (2014)

BAUER Magyarország Speciális Mélyépítő Kft.
Csepeli Erőmű Kft.
Fabricom Electrical PVV Kft.
HÁL-ÉP Kft.
Modinvest Kft.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt.
P.M.R. Kft.
Villjav Kft.
ZÁBRÁK Kft.

2015. március