ARANYOKLEVÉL a BSIS9 Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. részére

A BSIS9 Kft. megalakulása óta beváltotta hozzáfűzött reményeit és Magyarországon elismertté vált az SAP alapú informatikai rendszerek területén. 
Céljuk, hogy pontos igényfelmérés és tervezés után, kiemelkedő minőségű, integrált kommunikációs szolgáltatásokkal és tartalmi megoldásokkal járuljanak hozzá az ügyfeleik üzleti céljainak megvalósításához. Továbbra is vallják, hogy partnereik sikere részben az ő felelősségük.
Üzletpolitikájuknak megfelelően – a személyes kapcsolattartás előtérbe helyezésével – állnak minden kedves Partnerük rendelkezésére.

A vevői megelégedettségük növelése érdekében 2005-ben bevezették az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerüket.

Az MSZT 2008 óta aranyoklevéllel ismeri el tanúsított partnerei irányítási rendszerekkel kapcsolatos elkötelezettségét. A kitüntetést azok a cégek kaphatják, amelyek irányítási rendszerüket kiválóan és eredményesen működtetik, fejlesztik és a tanúsítványukat 12 éven keresztül fenntartják a Magyar Szabványügyi Testületnél.

A BSIS9 Kft. az első tanúsításuktól kezdődően folyamatosan és eredményesen fenntartja a minőségirányítási rendszerét, törekedve a teljesítménye fokozására, és a folyamatos fejlesztésre, ezáltal elősegítve a vevői elégedettség növelését.

Az audit során az auditor erősségként az alábbiakat emelte ki:  

  • a kockázatfelmérés és -elemzés,
  • termék-előállítási folyamatok,
  • gazdálkodás az erőforrásokkal,
  • belső auditok,
  • vezetőségi átvizsgálás.

Az MSZT ezúton is gratulál a BSIS9 Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. vezetőinek és munkavállalóinak, eredményes munkát kíván a továbbiakban is a minőségirányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.Az aranyokirat

Források:

  1. 2018-as auditjelentés
  2. http://www.bsis.hu/

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével, vagy Szamosiné Dávid Izabellával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928  cert@mszt.hu

2018. április