ARANYOKLEVÉL a Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft. részére


A Kft. családi vállalkozásként, 1989-től foglalkozik biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, telepítésével. A szolgáltatásaik folyamatos fejlesztésével, bővítésével arányosan fejlődtek és 1997-ben megalakították a Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft.-t. A cég 100%-os magyar tulajdonban, a cégalapító család tulajdonában van.

A vevői megelégedettség növelése érdekében 2001-ben bevezették az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerüket.
Az MSZT 2008 óta aranyoklevéllel ismeri el tanúsított partnerei irányítási rendszerekkel kapcsolatos elkötelezettségét. A kitüntetést azok a cégek kaphatják, amelyek irányítási rendszerüket kiválóan és eredményesen működtetik, fejlesztik és a tanúsítványukat 12 éven keresztül fenntartják a Magyar Szabványügyi Testületnél.

A Nádasdi Kft. az első tanúsításuktól kezdődően folyamatosan és eredményesen fenntartja a minőségirányítási rendszerét, törekedve a teljesítménye fokozására, és a folyamatos fejlesztésre, ezáltal elősegítve a vevői elégedettség növelését.
Az audit során az auditor erősségként az alábbiakat emelte ki:  

  • A vezetőség minőség iránti elkötelezettsége
  • A munkatársak fejlett minőségtudata
  • A szervezetben felhalmozott szakmai tudás, kompetencia
  • A minőségcélok alkalmazása, követése
  • A jogszabályok, külső szabályozók követése, nyilvántartása

Az MSZT ezúton is gratulál a Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft. vezetőinek és munkavállalóinak. További eredményes munkát kíván a továbbiakban is a minőségirányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.Az aranyokirat

Források:

  1. 2017-es auditjelentés
  2. http://www.nadasdielektro.hu/

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével, vagy Szamosiné Dávid Izabellával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928  cert@mszt.hu

2018. február