ARANYOKLEVÉL a GALISZ Galvanizáló Ipari és Szolgáltató Szövetkezeti Kft. részére


A GALISZ Galvanizáló Kft. 1994. március 23-án – még mint Szövetkezet – alakult Jánosházán. Tevékenysége fém alkatrészek galvanizálása. A Kft. a tevékenységét az előd CELLTEX Háziipari és Ipari Szövetkezettől vette át, így összességében 1971 óta foglalkoznak galvanizálással.
A GALISZ Kft. az első tanúsításuktól, 2006-tól kezdődően folyamatosan fenntartja a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerét, törekedve a teljesítménye növelésére, a folyamatos fejlesztésre, a környezet védelmére, elősegítve a vevői elégedettség növelését.

A 2018-as megújító audit során az auditorcsoport erősségként az alábbiakat emelte ki:

  • a vezetés elkötelezettsége;
  • a cég folyamatos fejlesztése;
  • felkészülés a várható újabb rendelések teljesítésére;
  • a jogszabályok naprakészsége, ismerete, az előírt követelmények teljesítésének a rendszeres ellenőrzése;
  • erőforrások biztosítása;
  • a KIR-folyamatok szabályozottsága;
  • a laboratóriumi mérések megfelelősége.

Az MSZT 2008 óta aranyoklevéllel ismeri el tanúsított partnerei irányítási rendszerekkel kapcsolatos elkötelezettségét. A kitüntetést azok a cégek kaphatják, amelyek irányítási rendszerüket kiválóan és eredményesen működtetik, fejlesztik és a tanúsítványukat 12 éven keresztül fenntartják a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az MSZT ezúton is gratulál a GALISZ Kft. vezetőinek és munkavállalóinak, eredményes munkát kíván a továbbiakban is a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerük működtetéséhez és fejlesztéséhez.

arany kir.png


Az aranyokiratok

Források:

  1. 2018-as auditjelentés
  2. GALISZ Galvanizáló Kft. Irányítási Kézikönyvek

Irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével,vagy Szamosiné Dávid Izabellával a Tanúsítási Titkárság főosztályvezető-helyettesével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928 cert@mszt.hu

 2018. október