Még lehet jelentkezni szeptemberi fórumainkra!

 

 • Ipari kollaboratív robotrendszerek
  Szakmai fórum a SAASCO közreműködésével az ISO/TS 15066 magyar kiadásáért.
  Időpont: 2017. szeptember 26. (kedd, 10:00 – 16:00)
  A fórum célja a kollaboratív robotok gyártásához, üzembe helyezéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódó műszaki előírások ismertetése, a CE-jelölés folyamatának bemutatása, a kollaboratív robotrendszerek kockázatértékelése és gyártói tapasztalatok közlése.
  A fórum célja továbbá a részvételi díjakból származó bevételből az MSZ ISO/TS 15066 Robotok és robotszerkezetek. Kollaboratív robotok magyar nyelvű kiadásának az elkészítése.
  A konferencia témájához kapcsolódó szabványt a szakmai fórum minden befizetett résztvevője 10%-os kedvezménnyel jogosult megvásárolni. A szabvány megjelenéséről minden résztvevőt értesítünk. A kedvezmény iránti igényt a szabvány megjelenésétől számított 1 hónapon belül kell jelezni.
 • A gyógyászati villamos készülékek biztonsági és működési követelményei (MSZ EN 60601-1 és az A1 módosítás) Szakmai fórum
  Időpont: 2017. szeptember 28. (csütörtök, 09:00 – 16:30)
  A szakmai fórum célja a szabvány, valamint a módosításával bevezetett változások ismertetésével elősegíteni a 93/42/EGK irányelv alapvető követelményeinek teljesítését az orvosi műszer- és készülékgyártók, a bejelentett szervezetek és minden érdekelt szabványalkalmazó részére.
  A konferencia témáját képező MSZ EN 60601-1 és MSZ EN 60601-1-3 szabványokat a szakmai fórum minden befizetett résztvevője 20%-os kedvezménnyel jogosult megvásárolni a rendezvényt követő 30 naptári napon belül.

A szakmai fórumokra jelentkezni az egyes fórumok címére kattintva elérhető és letölthető, értelemszerűen kitöltött és cégszerűen aláírt jelentkezési lapok oktatas@mszt.hu címre történő megküldésével lehet.