Még lehet jelentkezni!

Az ISO 14001:2015 szerinti változások. Összevont környezetközpontú felkészítő és szinten tartó képzés – 2016. 10. 20.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az MSZ EN ISO 14001:2015 követelményeit, különös tekintettel a változásokra, áttekintést kapjanak a területhez kapcsolódó szabványokról, az új szabványra való áttérésről.

Mivel az MSZ EN ISO 14001:2015 segít a szervezeteknek a környezeti hatások és üzleti tevékenységük kapcsolatának megértésében, a káros környezeti hatások csökkentésében, ajánljuk KIR-megbízottak, rendszermenedzserek, belső auditorok és minden érdeklődő számára.

A résztvevők esettanulmányon keresztül sajátíthatják el, hogyan kell azonosítani az érdekelt feleket, környezetre gyakorolt hatásukat, igényeiket, elvárásaikat. Gyakorolják a környezeti tényezők, célok, programok meghatározását. Ízelítőt kapnak arról, mit jelent a kockázatalapú megközelítés a gyakorlatban, és mely szabványok nyújtanak segítséget a kockázatfelméréshez és -kezeléshez.

Képzésünket folyamatosan fejlesztjük, az új információkat beépítjük. Korábbi hasonló képzéseinken a hallgatók nagyon hasznosnak tartották a változások kiemelését, a kapott gyakorlati tanácsokat, a régi és az új szabvány összehasonlítását, az életszerű előadást.

Ha szeretné megismerni az MSZ EN ISO 14001:2015 egyedi követelményeit, vegyen részt képzésünkön, ahol az ismereteket felkészült auditorok közvetítik és konzultációra is lehetőséget biztosítunk.

A képzés témáihoz kapcsolódó szabványokat a résztvevők kedvezménnyel vásárolhatják meg.
Tervezett témakörök és további információk

Czimer Gáborné
2016. október