Sikeres áttérés az új MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabványra a JobCTRL Kft.-nél

A JobCTRL Kft. 2015-ben a Magyar Szabványügyi Testületnél elsőként szerezte meg az új MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabványra vonatkozó minősítést.

Egy információvédelemmel foglalkozó vállalattal szemben különösen jogos elvárás, hogy az ügyfeleitől tudomására jutó, bizalmas információk maximális védelemben részesüljenek. Éppen ezért büszkék vagyunk arra, hogy a JobCTRL Kft. sikeresen teljesített a Magyar Szabványügyi Testület (mint akkreditált cég) által végzett felügyeleti eljáráson. Ennek köszönhetően folyamatosan bizonyíthatja vállalatuk információbiztonság iránti elkötelezettségét partnereik és ügyfeleik felé.

A JobCTRL Kft. az információbiztonsági irányítási rendszerére vonatkozóan a sikeres audit után az MSZT-tanúsítvány mellett a nemzetközi elismertségű IQNet-tanúsítványt is megszerezte. A kiadott tanúsítványok (különösen az IQNet-okirat) nemzetközileg elismertek, ennek megfelelően lehetővé teszik a JobCTRL Kft. számára, hogy megmutassa elkötelezettségét az információbiztonság iránt. A tanúsítványok új üzleti lehetőségeket is hozhatnak a biztonságra figyelő vevők vagy ügyfelek megnyerésével.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága egy felkészült auditorral végezte el a cég felügyeleti auditját. Munkáját, észrevételeit a társaság hasznosnak ítélte és elfogadta. Az MSZT ezúton is gratulál a JobCTRL Kft.-nek az eddigi teljesítményéhez és további sikereket kíván az elkövetkezendő időszakban!

Az információbiztonság irányítási rendszer tanúsításával kapcsolatos kérdések esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot Radosiczky Márta tanúsítási menedzserrel (tel.: 06 1 456 6984, m.radosiczky@mszt.hu)

2015. május